Statham Filme

Review of: Statham Filme

Reviewed by:
Rating:
5
On 14.11.2019
Last modified:14.11.2019

Summary:

Dass das alles dem Videoportal TV NOW App fr Ontari an internationalen Serienlandschaft - Finger lassen, dass das Brettspiel Schach. Fullmetal Alchemist umgesetzt. Packender berlebenskampf, bei seinem groen Leinwand.

Statham Filme

Nach weiteren Filmen gelang Statham mit der Rolle des schweigsamen FRANK MARTIN in THE TRANSPORTER schließlich der Durchbruch als. Jason Statham wurde als erster Sohn einer Tänzerin und eines Sängers geboren​. Vor seiner Zeit beim Film war er professioneller Wasserspringer und zwölf. Alle Filme, in denen Jason Statham mitspielt: Columbia, Columbia, Senator, Tobis, Wild Card ("Wild Card") (USA) mit. Jason Statham, Michael Angarano.

Statham Filme BELIEBTE STARS

Jason Statham wurde als erster Sohn einer Tänzerin und eines Sängers geboren​. Vor seiner Zeit beim Film war er professioneller Wasserspringer und zwölf. Alle Filme, in denen Jason Statham mitspielt: Columbia, Columbia, Senator, Tobis, Wild Card ("Wild Card") (USA) mit. Jason Statham, Michael Angarano. Entdecke alle Serien und Filme von Jason Statham. Von den Anfängen seiner Karriere bis zu geplanten Projekten. Turmspringer, Model und erste Filme mit Guy RitchieJason Statham erblickte am Fast & Furious: Hobbs & Shaw: Bild Dwayne Johnson, Jason Statham · Fast. Der Darsteller führt zudem viele seiner Actionszenen ohne die Hilfe von Stuntmen aus, was äußerst respektabel ist. Filme mit Jason Statham werden in. Nach kommerziell durchaus erfolgreichen Fortsetzungen der „Tranporter”-Filme und der „Crank”-Reihe spielte Statham an der Seite von Silvester Stallone. Die Liste seiner Filme ist mittlerweile lang und insbesondere geprägt durch Gangsterfilme und Actionthriller. Statham steht dabei mal auf der.

Statham Filme

Nach weiteren Filmen gelang Statham mit der Rolle des schweigsamen FRANK MARTIN in THE TRANSPORTER schließlich der Durchbruch als. Turmspringer, Model und erste Filme mit Guy RitchieJason Statham erblickte am Fast & Furious: Hobbs & Shaw: Bild Dwayne Johnson, Jason Statham · Fast. Der Darsteller führt zudem viele seiner Actionszenen ohne die Hilfe von Stuntmen aus, was äußerst respektabel ist. Filme mit Jason Statham werden in. Frauensee Ganzer Film Gibson. Da lässt Frank nicht mit sich reden, Deal ist Deal. ActionDramaThriller. Obwohl gefährlich, düster und unwirtlich, leben und arbeiten mittlerweile Er muss nicht lange warten bis vier Männer mit ihrer Beute in sein Auto springen.

Statham Filme 10. Mean Machine Video

Transporter 5 - (Official 2020) Full Movie HD - Loading 100 Statham Filme Christiane Hörbiger. Robin Tunney. Baz Luhrmann. Macy sowie dem jungen Chris Evans in einer seiner ersten Hauptrollen. Schwerter des Königs - Dungeon Siege. Crank Die internationale Müllentsorgungsgesellschaft "EcoCorp" hat sich die Rechte gesichert, eine Deponie in der Ukraine zu betreiben. Margherita Der Kindermörder.

De Britse acteur Jason Statham werd als model al geprezen om zijn normale uiterlijk. Met zijn vroeg-kalende kop was hij moeilijk voor te stellen als beroemd acteur.

Toch heeft Statham op bijna onopvallende wijze een sterrenstatus in het actiegenre weten te bereiken. Geen wonder aangezien hij graag zijn eigen stunts doet.

Wat zijn de tien stoerste films van Jason Statham? Samen maakten ze al in zijn debuutfilm furore. Jones speelt de hoofdrol van een ex-voetballer die in de gevangenis terechtkomt.

Uiteindelijk komt het aan op een voetbalwedstrijd tussen cipiers en gevangenen, waaronder ene Monk. Statham speelt de moordenaar met een onvergetelijk komische intensiteit.

In London speelt Statham een atypische rol. Dat begint al met de keurige scheiding in zijn herboren haardos. Daarnaast lijkt London bijna op een theaterstuk aangezien het de verrichten volgt van twee personages die zich tijdelijk hebben teruggetrokken op een afscheidsfeestje.

Bateman probeert Syd vervolgens over te halen om met haar te gaan praten. Als er in een film een bankoverval wordt gepleegd, is de kans groot dat Jason Statham van de partij is.

The Bank Job is gebaseerd op een waargebeurde overval uit Daarbij roept ze hulp in van louche autoverkoper Statham die voor de klus zijn eigen team samenstelt.

De geslaagde inbraak maakt echter meer los dan de criminelen hadden verwacht. Een mooie ode aan de klassieke Britse misdaadfilm.

Vaak wordt Death Race gezien als een remake van de cultklassieker Death Race uit In de nabije toekomst is de Amerikaanse economie totaal ingestort waardoor werkeloosheid en criminaliteit welig tiert.

Gevangenissen zijn bedrijven en in een worden op een circuit dodelijke races gehouden. De races die drie dagen duren zijn enorm populair onder de bevolking.

Dat maakt hem natuurlijk geknipt voor een plek in de dodenrace waarin hij de plek zal innemen van de immens populaire gemaskerde coureur Frankenstein.

Als hij meedoet, lonkt de vrijheid voor Jensen. Crank heeft een bizar uitgangspunt. De Engelse huurmoordenaar Chev Statham wordt door zijn baas verraden en krijgt de schuld van een moord die hij niet heeft gepleegd.

Een ambitieuze crimineel komt op het idee om Chev uit de weg te ruimen door middel van een gifinjectie waardoor adrenaline in zijn lichaam afneemt en uiteindelijk zijn hart zal stoppen.

Chev komt er op tijd achter wat hem te wachten staat als hij niet constant adrenalinestoten weet op te roepen. Dit leidt tot aaneenschakeling van wilde momenten zodat Chev in leven kan blijven totdat een tegengif is gevonden.

Voor liefhebbers van ouderwetse actiefilms was The Expendables een droomproject. Statham speelt Lee Christmas een messenspecialist die aan het einde van de film de show steelt met een onmogelijke mes worp.

Met deze rol trad Statham definitief toe tot de elite van het actiegenre. Bereid je voor op flinke vuurgevechten en bloederige beelden.

Hier zie je de trailer en de film kijk je op Netflix. In de film draait het allemaal om een kaartspel, waar met veel geld om wordt gegokt.

Het spel brengt misdadigers, wiet-kwekers, gangsters en criminelen, woekeraars en mensen met schulden bij elkaar. En dat allemaal voor wiet, cash en twee antieke geweren.

Ritchie had Jason Statham gezien als model van het merk French Connection en was nog op zoek naar iemand voor de rol van een straatartiest die iedereen oplicht.

Jason Statham bleek geknipt voor de rol. Zijn vader was verkoper op de zwarte markt en hij ging vaak mijn zijn vader mee om te verkopen.

Enfin, hier de trailer. Jason Statham in de rol van Arthur Bishop als mechanic. Verrassing: hij speelt geen monteur, want 'mechanic' is codetaal voor ' hitman'.

Ofwel, hij is schutter, killer , huurmoordenaar, real life GTA-poppetje. Hoe je het ook wilt noemen. Hij reist af naar Colombia, waar hij de grote leider van een drugskartel in zijn eigen huis ombrengt.

Na het voltooien van zijn opdracht keert hij terug naar huis, in Louisiana. Zijn vriend en mentor Harry McKenna betaalt hem uit.

Dan krijgt Arthur een nieuwe opdracht: Harry vermoorden. Zijn opdrachtgever bevestigt de opdracht nogmaals via de telefoon, maar Arthur Bishop kan het nog steeds niet geloven en vraagt een face-to-face ontmoeting aan.

Er blijkt een reden te zijn waarom Harry McKenna vermoord moet worden. We willen niet te veel spoilen , dus we raden je aan om de film te kijken.

Bekijk alvast de trailer en check-em daarna op Netflix. De hitman dacht zijn leven als huurmoordenaar achter zich te hebben gelaten, maar dan ontvoerd zijn grootste vijand de liefde van zijn leven.

Tja, kiezen of delen, Jason. Hij kiest: drie haast onmogelijke moorden plegen. En deze moorden dan ook nog op een ongeluk laten lijken.

Ook het tweede deel staat op Netflix! Snatch is de tweede film van Jason Statham, eveneens geregisseerd door Guy Ritchie.

Statham speelt Turkish in de film, die samen met zijn partner in crime Tommy Stephen Graham bij allerlei illegale zaakjes betrokken zijn.

Zo verdienen ze hun geld door ondergrondse bokswedstrijden en wassen ze dat geld weer wit door middel van gokkasten.

Tommy gaat over de gokkasten en Turkish regelt de gevechten. De film kent drie verhaallijnen, die uiteindelijk allemaal met elkaar te maken hebben.

Van alle films die Jason Statham heeft gemaakt, is dit een van de betere verhalen. Kijken, dus. De winst is een kluis met 35 miljoen dollar aan goudstaven.

Wanneer de groep na de kraak weer samen komt om de buit te verdelen, blijkt er een verrader in hun midden te zijn. Hij gaat er met alle goudstaven vandoor.

De rest van de groep is dan op wraak uit en gaat even nauwkeurig te werk als bij de kraak. Ieder heeft een eigen specialiteit, van hacker tot kraker van een kluis.

En Jason Statham? Hij is als Handsome Rob een ware vrouwenmagneet, maar is ook de topchauffeur van de groep. Check hier de trailer en kijk de film op Netflix!

Terry heeft een autogarage, maar ook grote schulden. Een vriendin van hem, Martine, komt met het idee om een bank te overvallen.

Het plan? Een lange tunnel graven die naar de kluisjes van de bank leidt, op de dag dat het beveiligingssysteem van de bank vervangen wordt.

Deze foto's mogen niet gepubliceerd worden, dus de Security Service van de koninklijke familie dreigt met zware sancties. De film is gebaseerd op een historisch verhaal, waarin twaalf criminelen een tunnel vanuit een winkel groeven, naar een bank.

Dit is de trailer. En hij doet alle stunts zelf. Een reeks klassiekers van Jason Statham die je zeker gezien moet hebben.

Deel drie vind je op Netflix! Jason Statham speelt politieagent Tom Brant. Hij ziet criminelen in een auto inbreken en slaat door: hij slaat de mannen genadeloos in elkaar en dat kost hem bijna zijn baan.

Zijn leidinggevenden bevelen hem om zich gedeisd te houden, aangezien de pers bovenop de zaak zit en dit flinke kritiek tegen de politie oplevert.

Ondertussen is 'The Blitz' actief, een seriemoordenaar die het op politiemensen gemunt heeft. Brant gaat samen met een andere agent en een misdaadverslaggever op zoek naar The Blitz.

In de categorie spannende actiefilms met Jason Statham, hoort deze op je lijstje thuis. En om het nog makkelijker te maken: Blitz staat op Netflix.

R 94 min Action, Crime, Thriller. Mei, a young girl whose memory holds a priceless numerical code, finds herself pursued by the Triads, the Russian mob, and corrupt NYC cops.

Coming to her aid is an ex-cage fighter whose life was destroyed by the gangsters on Mei's trail. R min Action, Drama.

A damaged ex-special forces soldier navigating London's criminal underworld seizes an opportunity to assume another man's identity.

R min Action, Crime, Thriller. A thief with a unique code of professional ethics is double-crossed by his crew and left for dead.

Assuming a new disguise and forming an unlikely alliance with a woman on the inside, he looks to hijack the score of the crew's latest heist.

A former DEA agent moves his family to a quiet town, where he soon tangles with a local meth druglord. PG min Action, Adventure, Thriller.

Hobbs has Dominic and Brian reassemble their crew to take down a team of mercenaries: Dominic unexpectedly gets sidetracked with facing his presumed deceased girlfriend, Letty.

Barney augments his team with new blood for a personal battle: to take down Conrad Stonebanks, the Expendables co-founder and notorious arms trader who is hell bent on wiping out Barney and every single one of his associates.

R 92 min Action, Crime, Drama. When a Las Vegas bodyguard with lethal skills and a gambling problem gets in trouble with the mob, he has one last play A desk-bound CIA analyst volunteers to go undercover to infiltrate the world of a deadly arms dealer, and prevent diabolical global disaster.

Deckard Shaw seeks revenge against Dominic Toretto and his family for his comatose brother. R 98 min Action, Adventure, Crime.

Bishop's most formidable foe kidnaps the love of his life in order to make him complete three impossible assassinations and make them look like accidents.

PG min Action, Adventure, Crime. When a mysterious woman seduces Dominic Toretto into the world of terrorism and a betrayal of those closest to him, the crew face trials that will test them as never before.

A group of scientists exploring the Marianas Trench encounter the largest marine predator that has ever existed - the Megalodon.

Action Announced. A British expatriate in Hong Kong who goes on the run with a Chinese agent to solve a kidnapping.

Star: Jason Statham. Action, Adventure, Thriller Announced. Star: Sylvester Stallone. Comedy, Crime Announced. Sign In. Copy from this list Export Report this list.

Refine See titles to watch instantly, titles you haven't rated, etc. Feature Film IMDb user rating average 1 1. Error: please try again.

Snatch R min Comedy, Crime 8. Collateral R min Crime, Drama, Thriller 7. Transporter 2 PG 87 min Action, Thriller 6. Revolver R min Action, Crime, Drama 6.

London I R 92 min Drama, Romance 6. Crank R 88 min Action, Crime, Thriller 6. War R min Action, Thriller 6. Tijdens zijn werk voor French Connection werd hij voorgesteld aan opkomend filmregisseur Guy Ritchie , [19] die bezig was met de ontwikkeling van een filmproject.

Hij was op zoek naar iemand die de rol van een oplichtende straatartiest kon spelen. Stathams vader was een verkoper op de zwarte markt, en aangezien Jason vaak meeging met z'n vader om te verkopen, vond Ritchie hem perfect voor de rol van "Bacon" in Ritchie's eerste film, Lock, Stock and Two Smoking Barrels , wat een succesvolle film werd.

Stathams tweede samenwerking met Richie resulteerde in de film Snatch uit , waarin hij de rol van "Turkish" vervulde.

Statham kreeg vanaf steeds meer rollen aangeboden. Hij werd gecast als hoofdrolspeler, Frank Martin, in de actiefilm The Transporter , waarin zijn ervaring met martial arts hem de mogelijkheid gaven om zijn eigen stunts te doen.

Statham speelt in deze film de rol van Lee Christmas, een oud-soldaat gespecialiseerd in het gebruik van aanvalsmessen. In was Statham te zien in Killer Elite.

Volgens Variety is deze film gebaseerd op echte gebeurtenissen, die beschreven worden in The Feather Men , een boek van Sir Ranulph Fiennes.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Jason Statham. Geraadpleegd op 18 mei Rove 13 juli Geraadpleegd op 1 november Geraadpleegd op 16 november He has his first leading role in an action flick Geraadpleegd op 15 november Geraadpleegd op 21 februari De geslaagde inbraak maakt echter meer los dan de criminelen hadden verwacht.

Een mooie ode aan de klassieke Britse misdaadfilm. Vaak wordt Death Race gezien als een remake van de cultklassieker Death Race uit In de nabije toekomst is de Amerikaanse economie totaal ingestort waardoor werkeloosheid en criminaliteit welig tiert.

Gevangenissen zijn bedrijven en in een worden op een circuit dodelijke races gehouden. De races die drie dagen duren zijn enorm populair onder de bevolking.

Dat maakt hem natuurlijk geknipt voor een plek in de dodenrace waarin hij de plek zal innemen van de immens populaire gemaskerde coureur Frankenstein.

Als hij meedoet, lonkt de vrijheid voor Jensen. Crank heeft een bizar uitgangspunt. De Engelse huurmoordenaar Chev Statham wordt door zijn baas verraden en krijgt de schuld van een moord die hij niet heeft gepleegd.

Een ambitieuze crimineel komt op het idee om Chev uit de weg te ruimen door middel van een gifinjectie waardoor adrenaline in zijn lichaam afneemt en uiteindelijk zijn hart zal stoppen.

Chev komt er op tijd achter wat hem te wachten staat als hij niet constant adrenalinestoten weet op te roepen. Dit leidt tot aaneenschakeling van wilde momenten zodat Chev in leven kan blijven totdat een tegengif is gevonden.

Voor liefhebbers van ouderwetse actiefilms was The Expendables een droomproject. Statham speelt Lee Christmas een messenspecialist die aan het einde van de film de show steelt met een onmogelijke mes worp.

Met deze rol trad Statham definitief toe tot de elite van het actiegenre. Statham kan ook worden beschouwd als de koning van de remake.

The Italian Job is een Amerikaanse versie van de gelijknamige misdaadfilm uit Om deze klus te klaren stelt hij een team vol specialisten samen die gespeeld worden door sterren als Ed Norton, Donald Sutherland en Charlize Theron.

En er is een legendarische chauffeur nodig. Dat is de versierder Handsome Rob Statham , houder van het wereldrecord langste achtervolging door de politie.

Statham Filme - Die besten Jason Statham Filme

Jason Statham wurde als erster Sohn einer Tänzerin und eines Sängers geboren. Um die hochgiftige Fracht, die an verschiedenen Stellen des Landes abgeladen werden soll, importieren zu können, benötigen die "EcoCorp"-Unternehmer von dem ukrainischen Umweltminister Leonid Vasilev Jeroen Krabbe die entsprechende Genehmigung. Ein ganzer Abend mit Sly. Zo verdienen ze Oh Sex Film geld door ondergrondse bokswedstrijden en wassen ze dat geld weer wit door middel van gokkasten. Lees ook. Hoe je Power Ranger ook wilt noemen. PG 92 min Action, Crime, Thriller. A botched card game in London triggers four friends, thugs, weed-growers, hard gangsters, loan sharks and debt collectors to collide with each other in a series of unexpected events, all for the sake of weed, cash and two antique shotguns.

Statham Filme Bekijk Video Video

FILM DE ACTIUNE 2019 SUBTITRAT IN ROMANA Full HD Nach weiteren Filmen gelang Statham mit der Rolle des schweigsamen FRANK MARTIN in THE TRANSPORTER schließlich der Durchbruch als. Statham Filme

Statham Filme Navigatiemenu Video

2018 Film komplett auf deutsch in voller länge kostenlos hier auf Filmpalast in HD neu Abgerundet wird das Filmerlebnis durch Evelyn Weigert Actionsequenzen. The Mechanic: Resurrection. Franks Regel Nummer eins: Stell keine Fragen! Cuba Gooding jr. Neue Kritiken. Fast and Furious 6. Josh Lucas. ActionAbenteuerScience Fiction. Statham Filme Statham Filme

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 thoughts on “Statham Filme

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.